Verzenden

Verzendinformatie

Verzendopties Alle orders in Nederland en België worden verzorgd door PostNL. Meteen na de verzending ontvang je van ons een Track & Trace nummer, waarmee je de zending exact kunt volgen. Wanneer je op het aanvankelijke bezorgtijdstip onverhoopt niet thuis bent, zal het pakket bij de buren en anders de volgende dag nogmaals worden aangeboden. Daarna kun je je zending afhalen bij het voor jou dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Als je bij de eerste aanbieding van je zending niet thuis was, ontvang je tevens een code waarmee je op site van PostNL de gewenste afleverdag / tijdstip, maar ook het bezorgadres kunt wijzigen.

Pakjegemak van PostNL Wanneer je iets bestelt bij Print Promotions hoef je zelfs niet meer thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen. Bij het completeren van je bestelling kun je kiezen voor Pakje Gemak (NL). Met Pakje Gemak bepaal je zelf waar en wanneer je je bestelling ophaalt. Er zijn maar liefst 2.850 afhaallocaties in Nederland en ruim 800 in Belgie, dus is er altijd wel een afhaallocatie bij jou in de buurt. De afhaallocaties zitten altijd op de beste locaties en hebben tevens de meest ruime openingstijden. Zo zijn er op koopavonden meer dan 500 locaties geopend tot 20.00 uur of zelfs later. Op zaterdagen zijn er ongeveer 1600 afhaallocaties geopend. Pakje Gemak betekent dat je nooit meer hoeft thuis te blijven en moet wachten op de pakketdienst. Je Bestelling afhalen wanneer het jou het beste uitkomt.

Verzendkostenoverzicht & gemiddelde levertijden:

 Land  Verzendkosten  Omschrijving  Bezorgtijd
 Nederland  € 7,50  Standaard Pakket normale levering (0 - 30 KG)  1-2 werkdagen
 Nederland  € 9,25  Standaard Pakket avond levering 18:00 - 22:00 uur (0 - 30 KG)  1-2 werkdagen
 Belgie  € 11,00  Standaard Pakket (0-30 KG)  1-2 werkdagen
 Duitsland  € 11,00  Standaard Pakket (0-30 KG)  2-3 werkdagen


Bezorgtijdstip & Opties:
De bezorging van het standaardpakket vindt plaats van Maandag tot en met Zaterdag tussen 13:15 - 15:45 uur. - Het is tevens mogelijk om het standaard pakket in de avond te laten bezorgen van Maandag tot en met vrijdag van 18:00 - 20:00 uur. Deze optie De bezorging van het brievenbuspakket vindt plaats van Dinsdag tot en met Zaterdag