Betaalinformatie

 

 

 

Betaalopties Beknopt

Betaaloptie

Kosten

Omschrijving

iDEAL (NL)

Gratis

Veilig en gemakkelijk   online betalen in je eigen internet betaalomgeving

Overboeking

Gratis

Maak het factuurbedrag   over aan het onder vermelde bankrekeningnummer

Mister Cash

Gratis

Veilig en gemakkelijk   online betalen in je eigen internet betaalomgeving

Paypal

Gratis

Veilig en gemakkelijk   online betalen via je Paypal account

Sofort Banking

Gratis

Veilig en gemakkelijk   online betalen in je eigen internet betaalomgeving

Giropay

Gratis

Veilig en gemakkelijk   online betalen in je eigen internet betaalomgeving

Uitgebreide omschrijving betaalopties

IDEAL
Na het invoeren van uw gegevens kunt u bij de betaalmethode kiezen voor ‘Ideal’. Vervolgens komt u in uw vertrouwde bankomgeving. Hier kunt u uw bestelling betalen via het voor u bekende internetbankieren. Als u dit heeft voltooid krijgen wij uw betalingsmelding binnen en wordt uw bestelling in behandeling genomen.

PayPal
Na het invoeren van uw gegevens kunt u bij de betaalmethode kiezen voor ‘PayPal. Bij de optie PayPal betalen wordt u na het invoeren van uw gegevens doorgelinkt naar de site van PayPal. Hier vult u uw wachtwoord van uw PayPal account in en drukt u op betalen. Als u dit heeft voltooid krijgen wij uw betalingsmelding binnen en wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Betaling vooraf / Overboeking 
Na het invoeren van uw gegevens kunt u bij de betaalmethode kiezen voor ‘betaling vooraf’. Bij de betaalmogelijkheid 'betaling vooraf', krijgt u van ons per mail een bevestiging van uw bestelling met het verschuldigde bedrag. Dit bedrag kunt u dan overmaken op ons rekeningnummer. Wij houden de artikelen 7 werkdagen voor u gereserveerd. Zodra het verschuldigde bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven zullen wij uw bestelling in behandeling nemen.

Rekeningnummer
Bank:                                                           ING Bank
TNV:                                                             SijbersSport.com
Rekeningnummer IBAN / SEPA:               
NL96INGB0008880000
BIC Code:                                                    INGBNL2A

Bancontact/Mistercash
Na het invoeren van uw gegevens kunt u bij de betaalmethode kiezen voor ‘Bancontact/Mistercash’. Vervolgens komt u in uw vertrouwde bankomgeving. Hier kunt u uw bestelling betalen via het voor u bekende internetbankieren. Als u dit heeft voltooid krijgen wij uw betalingsmelding binnen en wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Sofort Banking
Na het invoeren van uw gegevens kunt u bij de betaalmethode kiezen voor ‘Sofort Banking’. Vervolgens komt u in de bankomgeving van Sofort Banking. Hier kunt u uw bestelling betalen via het voor u bekende internetbankieren. Deze betaal methode is tot op zekere hoogte te vergelijken met iDEAL.  Als u dit heeft voltooid krijgen wij uw betalingsmelding binnen en wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Veilig online betalen:
Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of Sofort Banking worden rechtstreeks doorgegeven aan het “Cardgate” betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.

Privacy: 
De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om je bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.
Indien je nog vragen hebt over de betaalopties van Print Promotions, dan kun je altijd contact met ons opnemen tijdens openingstijden via +31 (0) 773873398 of via het contact formulier.